Ga naar Dioné Huidverzorging

Great Lengths Hairextensions CND Nagelstyling Great Lengths Hairextensions CND Nagelstyling

Dione The Care Company op RTL4! Bekijk hier het filmpje:

Alles onder een dak, en toch ieder vakgebied apart. Met verschillende specialisaties maakt dat we ons in ons vakgebebied onderscheiden en bieden een scala van behandelingen.

Met 28 jaar ervaring in de huidverzorging en 18 jaar in de haarverzorging hebben we een rijke kennis en ervaring en gedrevenheid om het clienteel zo goed mogelijk naar haar wensen tegemoet te komen en persoonlijke aandacht te geven.

Samen met onze medewerksters bieden wij een prachtig concept. Wij hopen zo nog lang kwaliteit en de juiste verzorging voor jong en oud te kunnen bieden.

Wat prettig is bij haarverzorging en huidverzorging Dioné dat alles zich onder één dak bevindt wat schoonheid betreft: je kan voor verschillende behandelingen bij haarverzorging Dioné terrecht, er is een nagelstyliste voor acryl en gelnagels en in het kapsalon kunt u bij Sandra uw haar laten doen. De specialiteit van haarverzorging Dioné zijn hair-extensions. Deze zijn van Great Lenghts en zijn van echt Aziatisch haar, zodat u er alles mee kunt doen, en belangrijker: de houdbaarheid is natuurlijk veel langer.