Ga naar Dioné Huidverzorging

Great Lengths Hairextensions CND Nagelstyling Great Lengths Hairextensions CND Nagelstyling

Over Dioné

Dioné The Care Company is een salon met alles voor schoonheid onder één dak. U vind bij ons een Schoonheidssalon, een kapsalon en een Nagelstudio.

Dit alles met gespecialiseerd personeel met meer dan 20 jaar ervaring!

Kapsalon

In het kapsalon van Dioné The Care Company worden zowel mannen, vrouwen als kinderen deskundig voorzien van een nieuw kapsel. Het team kan alles aan: watergolfen, coupe soleil met of zonder folie, een nieuw kleurtje, het "gewone" knipwerk Ún de nieuwste coupes. Ook voor invlechten, bruidskapsels,en hair extensions staat een team van vakspecialisten voor u klaar!

Manicure

Voor manicure en kunstnagels: Dioné The Care Company.

De handen en nagels van vrouwen én mannen hebben vaak veel te lijden van de dagelijkse bezigheden thuis en op het werk. Een behandeling in de manicure- en nagelstylingsalon, en ook uw handen en nagels kunnen er weer even tegen.

Ook voor acrylnagels, gelnagels en shellac nagels bent u bij Dioné aan het goede adres. Onze professionele nagelstyliste heeft 15 jaar ervaring en weet als geen ander welke materialen en welke lengte voor u het meest geschikt zijn en ze zorgt ervoor dat uw nagels een lust voor het oog worden. Ook probleemnagels kunnen door onze professionele nagelstyliste behandeld worden.

Schoonheidssalon