Ga naar Dioné Haarverzorging

Dione Permanente Make Up Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Collageen Booster

Rimpels, wat doen wij er aan?

vaak niets, maar velen van ons vinden rimpels wel degelijk storent en willen er graag iets aan laten doen. Het verminderen , d.w.z. minder zichtbaar maken van rimpels middels injecties kan met verschillende stoffen gebeuren, afhankelijk van de aard van de rimpels en de wensen van die client.

Injectables

Injectables zijn injecteerbare middelen, die een bepaalde reactie in de huid teweeg brengen. Rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnene helemaal en kleine littekens, zoals bijvoorbeeld van acne worden opgevuld. Het voller maken van de lippen is ook goed mogelijk evenals volume toename van ingevallen wangen. Het prettige van injectables is dat er zonder operatie aanzienlijke resultaten worden bereikt. Tijdelijke injectables worden makkelijker afgebroken en zijn dus veilig voor uw huid! De behandeling kan zonder problemen worden herhaald. Bovendien kunt u gebruik blijven maken van nieuwe ontwikkelingen in de techniek.

Botuline toxine

Botuline toxine (Botox) biedt een oplossing voor overmatige rimpelvorming door mimiek. Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een onbewuste spierspanning in de huid. Botuline toxine ontspant tijdelijk de spiertjes die deze rimpels veroorzaken. Omdat de mimiek mede het karakter in het gezicht bepaalt, is het verstandig deze behandelijk niet te overdrijven. Ook bij overmatig transpireren ter plaatse van bv de oksels of handpalmen biedt Botuline toxine een tijdelijke oplossing.

Gezegd moet worden dat er bij een goede toepassing weinig probleemgevallen zijn. Een ervaren arts ziet aan de structuur van de huid vaak al welke middelen het meest geschikt zijn, neemt voldoende tijd om de situatie en eventuele bijwerkingen rustig te bespreken en injecteert niet te grote hoeveelheden ineens.

Behandeling

De duur van een behandeling bedraagt ongeveer 30 minuten. Lokale verdoving is mogelijk, maar meestal niet noodzakelijk. Tijdelijk kan enige roodheid of zwelling dan wel een blauw plekje na het injecteren zichtbaar zijn. Na de behandeling koelen met ijs en het gebruik van een verzachtende zalf als Amica geeft verlichting. Vermijdt verder de eerste 2 weken na de behandeling intensief zonlicht. Bij de na controle wordt het resultaat beoordeeld en kan zo nodig een aanvullende behandeling plaatsvinden. Overigens is de arts tussentijds bereikbaar voor eventuele vragen dan wel een consult.

Advies

Om vast te stellen welke behandeling of welke producten voor uw huid en uw wensen het meest geschikt zijn, is een adviesgesprek met een behandelelnd arts noodzakelijk. Daarbij wordt tevens een prijsindicatie gegeven en zo nodig een alternatieve behandeling besproken.

Een vrijblijvend consult is altijd mogelijk, waarbij ook advies kan worden gegeven ten aanzien van aanvullende of alternatieve behandelingen zoals met laser of aanverwante apparatuur dan wel plastische chirurgie.