Ga naar Dioné Haarverzorging

Dione Permanente Make Up Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Collageen Booster


Elektrisch ontharen

Wat is elektrisch ontharen?

Een dun steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed naar het haar en de haargroei stopt.

De behandelperiode

De hoeveelheid haren, de tijdsduur van één behandeling en het aantal jaren waarmee iemand al met overbeharing kampt, zijn bepalend voor de behandeltijd. De periode tussen twee behandelingen wordt echter steeds groter. Door bijvoorbeeld verstoring van het hormonale evenwicht (zoals bij zwangerschap, ziekte, menopauze) kan de overbeharing weer toenemen. Dit betekent dat de aanwezige donshaartjes langzaamaan weer dikker en donkerder zullen worden. Deze haartjes kunt u met een korte behandeling enkele keren per jaar laten verwijderen.

De kosten

De kosten van behandelingen zouden een drempel kunnen zijn. Op indicatie van de behandelend arts kunnen bij ernstige gevallen van overbeharing vaak de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekeraar worden vergoed, juist omdat overbeharing een verschijnsel is dat vaak zowel praktische als emotionele problemen met zich meebrengt. Dioné The Care Company is aangesloten bij het ziekenfonds.