Ga naar Dioné Haarverzorging

Dione Permanente Make Up Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Collageen Booster


Permanente make-up

Dioné Permanent Make-up

Permanent Make-up is dé manier om je wenkbrauwen,eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden. In het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee of vijf jaar en vaak zelfs langer.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Er kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.

Veilig en Betrouwbaar

Uw specialiste werkt met pigmenten van Dioné. Deze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wilt u er later toch vanaf, geen probleem, dat is mogelijk. Uw specialiste heeft een gedegen opleiding gevolgd en wordt steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Zij werkt met een geavanceerd apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van verdovingscreme.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met onze methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit 'nagenoeg onzichtbaar' worden hersteld. Uw specialiste maakt geen gekleurde blokken maar creëert een mooie en natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners

Permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met onze methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers is Permanent Make-up een uitkomst.

Lipliners

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Onze methode is er juist op gericht om de mond nagenoeg onzichtbaar haar jeugdige volume terug te geven. Perfect om een te kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken. Met deze methode kan ook de hele lip worden ingekleurd.

Belangrijk om te weten

Permanent Make-up kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap raden wij Permanent Make-up af. 24 uur voor de behandeling is het beter om geen alcohol te drinken.

Permanent Make-up moet in minimaal 2 behandelingen worden ingezet. Tussen elke behandeling zit 3 weken. Na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn. Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot 30% af.

De eerste week na de pigmentatie mag u niet in de zon , sauna zwembad , zee of onder de zonnebank. U mag ook een week geen Make-up op de gepigmenteerde delen aanbrengen.

De eerste drie dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen.

Er kunnen kleine korstjes of vliesjes ontstaan. U mag ze er niet af peuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er ook niet aan krabben of wrijven.

Van uw specialiste ontvangt u een speciale crème. Deze crème moet u minimaal 3 dagen, 3 maal per dag aanbrengen.