Ga naar Dioné Haarverzorging

Dione Permanente Make Up Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Huidverzorging Maria Galland Collageen Booster


IPL ontharen

Ontharen dmv flitslicht is een veilige, pijnloze en snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt:

De lichtflits valt door de transparante huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Omdat we alleen haren in de volwassen fase kunnen behandelen zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Voor altijd glad: wie wil dat niet??

IPL Skinrejuvenation

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. We kunnen o.a. behandelen: hyperpigmentaties zoals ouderdomsvlekken, sproetjes, zwangerschapsmasker en bloedvatafwijkingen zoals couperose en rosacea. Actieve acné, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes. Mooi strak uiterlijk: leeftijd is niet belangrijk meer!!

Verdere informatie

Bij het ontharen mogen de haren vóór de behandeling een maand niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.

Bij het ontharen worden de eerste behandelingen gegeven om de 6 weken, later worden de tussenliggende perioden verlengd.

Voor zowel het ontharen als voor de behandeling huidverbetering mag de huid 2 weken vóór en ná de behandeling niet onbeschermd worden blootgesteld aan de zon.

Voor de behandeling van couperose en hyperpigmentatie wordt om de 3 weken behandeld.

Acné behandelingen en rimpelbehandeling word in kuurverband gegeven elke week 6 of 8 weken achter elkaar.

Het resultaat en het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende lichamelijke factoren, de ernst van de aandoening en de conditie van de huid.